VFC (za) haalt hard uit tegen SVV (za)

SCHIEDAM – De zaterdagselectie van VFC heeft zaterdagavond zeer eenvoudig gewonnen van ‘buurman’ SVV uit Schiedam. Het team van trainer Bas van Loenen won met zeer grote cijfers. Op sportpark Harga eindigde het duel in 0-7 (0-2).

Na 25 minuten spelen lag de bal voor de eerste keer in het net. Het was Joep Pranger die de keeper van de gastheren met een bekeken afstandsschot het nakijken liet, 0-1. Tien minuten later verdubbelde Sven Groeneveld de score. Na een mooie aanval van Matthijs Harent omspeelde hij de keeper en scoorde de 0-2.

Na rust ging het pas echt hard. Na een klein uur spelen wist Pim Gieles uit een vrije trap de 0-3 te maken. Twee minuten later scoorde Silvano Kouwenberg de 0-4. Een kleine twintig minuten voor tijd scoorde Sven Groeneveld met een bekeken kopbal zijn tweede doelpunt van de middag. Dt betekende de 0-5 voor de bezoekers van de Sportlaan. Vijf minuten later was het Nino Netten die ook in dit duel kon scoren. Hij tekende voor de 0-6. De spits nam in minuut 83 ook de 0-7 voor zijn rekening. Dit was tevens de einduitslag op sportpark Harga.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl