VFC (za) in knotsgek duel langs DVO’32

Vandaag op het kunstgras aan de sportlaan stapte VFC (zat.) na een 3-1 zege van de mat en bekert dus door. Maar achteraf overheerste met name bij DVO’32 het ongeloof over zoveel rare momenten die de wedstrijd welhaast tot een klucht maakten. Ga maar na, na het 1e kwartier met balbezit voor DVO en een zich terugtrekkend VFC kwam de thuisploeg voor de 1e keer  voor het DVO doel met een vrije trap. DVO keeper Ruben Verboon schrok daar zo van dat hij het leder pardoes door zijn armen liet glippen. 1-0 voor VFC, een cadeautje dus.

DVO nam weer het initiatief en nadat Robin den Breem onreglementair gestuit werd binnen de 16, was de toegekende strafschop een prooi voor Gert Jan van der Veen 1-1. Een schot vrij voor de keeper van Tim Kievit betekende bijna de 1-2 maar bijna telt niet. Ook Herve Makuka kwam in zeer kansrijke positie voor de keeper maar wederom geen DVO goal. Toen kwam het scheidsrechter kwartiertje, de brave borst had het opstootje wat volgde nadat een VFC speler besloot een fikse charge op Mark Verkade uit te voeren gevolgd door de duw van Robin den Breems met voor beide geel kunnen afdoen maar besloot om DVO’s middenvelder er met rood af te sturen.

Dit leverde natuurlijk stof voor discussie op waarna de onpartijdige besloot de wedstrijd tijdelijk te staken, het publiek in vertwijfeling achterlatend. En toen nadat de wedstrijd met 11 tegen 10 weer hervat was, zorgde een ongevaarlijke situatie middels een ongelukkige sliding van Atakan Karacoskun voor de 2-1 voorsprong voor de thuisclub bij de rust.

Na de thee kwamen nog Mark Zomervrucht, Nico Huijer en Walter Zomervrucht om de boel te repareren, maar ondanks met 10 man een veldoverwicht kwam de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf niet tot de gelijkmaker, sterker nog uit een messcherpe counter viel de 3-1 ook nog. Einde verhaal voor DVO’32 en een VFC wat dus door bekert. Het zij zo, al hoorde men op de tribune de kreet met 10 tegen 12 kan je niet winnen, dat gaat wat ver maar laten we het er maar op houden dat DVO niet erg gelukkig met de referee was.

Goed dinsdag de laatste oefenpot aan de marathonweg om 20.00 uur tegen Hermes DVS alvorens de mannen zaterdag aanstaande uit bij IJVV de Zwervers om 14.30 uur de competitie aanvangen. Dus voor nu gegroet en tot dinsdag en zaterdag.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun ( 58e Walter Zomervrucht), Herve Makuka, Robin den Breems, Nick Rutten, Wesley de Heij, Floris Keizerwaard ( 45e Mark Zomervrucht), Gert Jan van der Veen, Tim Kievit ( 71e Nico Huijer).

Foto: ruben Zegers
Bron: DVO’32

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl