VFC (za) mist twee strafschoppen, maar wint wel

ROTTERDAM- De zaterdagselectie van VFC won zaterdagmiddag redelijk makkelijk van LMO. Onder de rook van De Kuip werd het 2-3. De score had nog veel groter kunnen zijn als de Vlaardingers de twee toegekende strafschoppen hadden binnengeschoten. Deze werden allebei gemist.

Vince Timmers schoot de Vlaardingers na dertien minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Uit een hoekschop van Pim Gieles rondde hij beheerst af. Twintig minuten voor het rustsignaal kwamen de Rotterdammers na een onoplettend verdedigen van de Kwekkers op gelijke hoogte. Tom Dijksman nam de 1-1 voor zijn rekening. Maar gelukkig voor de Vlaardingers werd het daarna alweer pijlsnel 1-2. Nino Netten schoot zijn 51ste treffer nog geen minuut na de gelijkmaker binnen. Een paar seconde voor rust werd het uit een vrije trap van Pim Gieles 1-3.

In de tweede helft kreeg VFC na zestig minuten spelen een strafschop te nemen. Nino Netten werd 1-op-1 gevloerd door de sluitpost van LMO. Hij mocht van geluk spreken dat hij slechts geel kreeg. Joep Pranger benutte de kans echter niet en mistte dus de strafschop, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. Elf minuten later kreeg het team van oefenmeester Bas van Loenen opnieuw een strafschop, maar ook deze penalty werd niet benut door de ploeg van de Sportlaan. Deze keer mistte sterkhouder Nino Netten.

Een paar minuten voor tijd werd het toch nog spannend. Malcolm van Noort promoveerde zijn mislukte voorzet tot doelpunt, waardoor het onverwachts 2-3 werd.

Dit was ook de einduitslag.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl