VFC (za) pakt volle buit tegen LMO


VLAARDINGEN – VFC zaterdag heeft drie punten overgehouden aan de ontmoeting met het Rotterdamse LMO. De ploeg van trainer Bas van Loenen won met 2-1 (2-0) van de middenmoter in de vierde klasse E. 

De Vlaardingers kwamen goed uit de startblokken. In de openingsfase was onder meer Joep Pranger dichtbij de eerste treffer van wedstrijd. Zijn inzet ging echter naast. Na een half uur spelen was het wel raak. Uit een hoekschop vanaf de linkerkant was het centrumspits Nino Netten die  doelverdediger Marco Verheul met een harde kopbal het nakijken liet, 1-0. Voor rust verzilverde Joep Pranger ook een toegekende penalty. Hierdoor stond een 2-0 ruststand op het scorebord.

In de tweede helft kwam LMO sterk uit de kleedkamer. De ploeg van hoofdtrainer Fred van Zon en assistent-trainer Raymond Roos, die een aantal jaar geleden nog bij Deltasport speelde, kreeg via Diego Staas, tevens oud-Deltasport de mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Zijn inzet trof echter geen doel. Een minuut later was het via Tariq Sies wel raak, 2-1. In het vervolg probeerde LMO nog wel op gelijke hoogte te komen, maar dit lukte niet meer. Zo eindigde het duel in 2-1 voor de Vlaardingers.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl