VFC (za) simpel langs Overmaas: Netten scoort 50ste (!) competitietreffer

VLAARDINGEN – VFC (za) heeft zaterdagavond redelijk eenvoudig gewonnen van tegenstander Overmaas. De koploper van de vierde klasse E won op eigen veld met 4-1. Nino Netten was wederom belangrijk voor de Vlaardingers. Hij scoorde tijdens de wedstrijd zijn 50ste competitiedoelpunt voor de Kwekkers.

In de openingsfase kwam VFC direct goed voor de dag. Na zes minuten spelen scoorde Nino Netten zijn eerste treffer van de wedstrijd. Uit een voorzet van Joep Pranger kon de in vorm verkerende spits scoren, 1-0. En tevens Netten vijftigste doelpunt in het shirt van de zaterdagselectie van VFC. Diezelfde Joep Pranger was ook bij het tweede doelpunt betrokken. Vanaf de rechterkant van het veld krulde hij de bal met zijn linkerschoen in de verre hoek, 0-2.

Direct na rust maakte Vince Timmers aan alle onzekerheid een einde. Hij scoorde zijn eerste competitietreffer voor de Kwekkers uit een hoekschop van Sven Groeneveld, 3-0. VFC kreeg nog wel een doelpunt om de oren, maar ging er, mede door de 4-1 van aanvaller Netten, met de winst vandoor.

VFC zaterdag is nog altijd koploper in de vierde klasse E. Dinsdag speelt het en bekerwedstrijd tegen het tweede elftal van Ter Leede uit Sassenheim. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen LMO op het programma.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl