VLAARDINGEN- VFC heeft de Vlaardingse derby tegen Victoria’04 weten te winnen. Het bloedstollend spannende duel eindigde op het allerlaatste moment in 2-3.

VFC kreeg na vijf minuten via Nino Netten de uitgelezen mogelijkheid om de bezoeker al vroeg op voorsprong te schieten, maar zijn inzet ging net naast. De massaal aanwezige toeschouwers zagen een leuke openingsfase. VFC en Victoria kregen beide goede kansen. De ploeg van de Sportlaan kwam uit een vrije trap in de 36e minuut op voorsprong. Nino Netten kopte een vrije trap binnen. Dit betekende de 0-1. Tevens de ruststand van het duel. 

Vlak na rust was het Denzel Asmus die Victoria met een hard schot vanaf links op gelijke hoogte bracht. De wedstrijd ging er stevig aan toe. Er waren overtredingen over en weer en er vielen veel gele kaarten. Beide teams hadden kans op een treffer. Victoria’04 was lange tijd iets gevaarlijker. Een paar minuten voor tijd leek VFC er alsnog met de winst vandoor te gaan. Dimitri van der Meer wist te scoren. Hij bekroonde een omhaal met een treffer. Maar een paar minuten later trok Asmus de score weer gelijk, 2-2. Dit leek de einduitslag, maar in de slotsecondes werd het toch nog 2-3 via Jimmy Vleij. Dit was tevens de einduitslag.

Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl