Victoria’04 blijft steken op brilstand

Onder regenachtige omstandigheden en zonder publiek ontwikkelde zich een spannend duel tussen twee ploegen, die nog geen puntenverlies kenden. Victoria’04 bouwde een veldoverwicht op, maar het sterk verdedigende VOB capituleerde niet. Paal en lat stonden een Vlaardings succes in de weg.

De bezoekers uit Rotterdam lieten in de beginfase de thuisploeg het spel maken. Victoria’04 speelde behoedzaam om niet in de val te lopen bij een snelle omschakeling van de tegenstander. Naar mate de eerste helft vorderde kwam VOB sterker opzetten. Victoria’04 werd naar achteren gedrongen, doch goede kansen kreeg VOB niet. Doelman Jochem van der Hoff reageerde attent op enkele speldenprikken. Aan de overzijde zocht Victoria’04 naar de openingstreffer, kreeg enkele mogelijkheden daarvoor, maar de achterhoede van VOB wist het vele werk te klaren.

In de tweede helft was de bal het vaakst in het bezit van Victoria’04. Keer op keer werd het doel van VOB gezocht, waar de aanval ter hoogte van het strafschopgebied zich stuk liep in de hechte defensie van de bezoekers.  Na ruim een uur spelen maakte Nailey Girigorie zich eindelijk goed vrij en schoot hard en laag in. De bal ketste terug van de paal, waarna Oscar Knecht de bal in het VOB-doel liep, echter in buitenspelpositie. VOB wilde wel aanvallen, hanteerde steeds vaker de lange bal, maar de achterhoede van Victoria’04 liet zich niet verrssen. Victoria’04 voerde de druk op het VOB-doel op en kreeg een handjevol hoekschoppen te nemen. Wederom had Nailey Girigorie pech met een doelgericht schot, dat de bovenlat van het VOB-doel toucheerde. In de spannende slotfase moest Victoria’04 alert blijven om niet te worden verrast door een snelle uitval van VOB. Beide doelmannen bleken niet te passeren: eindstand 0-0.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Michael Blok, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Osman Ünnu (55: Mo Benomar), Rémon van Prooijen, Jordi de Kimpe, Lars de Visser (46: Denzel Asmus), Nailey Girigorie, Jur de Visser, Roy Meerten.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl