Victoria’04 (za) gelijk tegen Vlotbrug

In Hellevoetsluis op een snikheet Sportpark De Kooistee werkten beide ploegen de eerste oefenwedstrijd (van 2 x 35 minuten) van het nieuwe voetbalseizoen af. Ondanks de hitte werd een alleszins redelijk spelniveau behaald door twee gemotiveerde teams. Het basisteam van Victoria’04 kende enkele wijzigen ten opzichte van het vorige seizoen. De Vlaardingse formatie speelde beheerst en liet de thuisploeg het spel in aanvang maken. Bij balverlies van Vlotbrug schakelde Victoria’;94 snel om naar de aanval. Na weer een lange dieptepas op Michael Blok werd Denzel Asmus bereikt, die beheerst afrondde: 0-1. Tot aan de rust kwam er verandering in de tussenstand ondanks enkele gevaarlijke momenten voor beide doelen.

Na de pauze werden enkele wisselingen aangebracht, maar Victoria’04 behield de het beste van het spel.  Een overtreding binnen de zestien leverde Victoria’04 een strafschop, die beheerst werd afgerond door Nailey Girigorie. Echter de scheidsrechter oordeelde anders, want keurde de treffer meteen af wegens te vroeg inlopen van een Victoria’04-speler. Na afloop gaf de leidsman sportieftoe zich te hebben vergist, want de penalty had in dat geval opnieuw moeten worden genomen.

Kennelkijk raakte Victoria;04 hiervan van slag, omdat de concentratie even te kort schoot. Vlotbrug profiteerde kort achter elkaar door gebruik te maken van ruimte in de laatste lijn van de bezoekers. Binnen 5 minuten werd de stand op 2-1 gezet. Maar Victoria’04 blijkt wederom over veerkracht te beschikken. Goaltjesdief Nailey Girigorie zag eerste een treffer worden afgekeurd wegens buitenspel. Kort daarna reageerde Nailey op een goed genomen vrije trap door Lars de Visser attent door de bal beheerst in het netje te deponeren om de eindstand op 2-2 te bepalen.

Een nuttige oefenwedstrijd voor beide teams, ondanks de tropische omstandigheden.

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Jochem van der Hof, Dempsey Varela, Jordi de Kimpe, Jurre Janson, Denzel Asmus, Jur de Visser, Oscar Knecht, Nailey Girigorie, Roy Meerten, Michael Blok, Mo Benomar, Vincent van den Bogerd, Joep Cats, Lars de Visser.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl