Waterwegsport.nl Korfbal Challenge: ‘Koop loten en steun St. WISH’ (UPDATE)

REGIO – De eerste editie van de Waterwegsport.nl Korfbal Challenge, die over een week wordt gehouden in de sporthal van Rhoon op zaterdag 29 oktober, lijkt nu al een succes. De organisatie heeft gezorgd voor enkele financiële hoofdsponsors (MCD, AH, PanArt, Binder Groenprojecten, Intratuin en OPA) voor de grote hoofdlijnen van het toernooi, maar diezelfde avond wordt er een loterij georganiseerd voor het goede doel: St. WISH in Poortugaal.

Het WISH-huis is een ouderinitiatief voor kleinschalig wonen met (24uur/7dagen) zorg voor jong volwassenen met een verstandelijk en/ of lichamelijke beperking. Sinds half november 2014 is het WISH huis in Poortugaal officieel in gebruik. ,,We hebben fantastische sponsors en partners die ons nog altijd helpen waar het kan,” zegt voorzitter Ton Kuiper. ,,Maar voor de kleine praktische zaken, zoals bijvoorbeeld een simpele schommelstoel, is er nog niet voldoende geld beschikbaar. Daarom zijn we de organisatie van dit sporttoernooi enorm dankbaar.” De organisatie is blij om dit initiatief te kunnen steunen door de volledige opbrengst van de loterij aan hen te doneren. ,,We geven Albrandswaard een mooi evenement, maar steunen ook een lokaal initiatief. Ook deze mensen hebben recht op een mooi, liefdevol en sociaal leven,” geeft organisator Michael de Vogel aan.

Prijzen

Om de loten aan de man te brengen lopen er op de wedstrijdavond vrijwilligers rond die de loten zullen verkopen voor € 1,00 per stuk. Natuurlijk kunnen partijen met interesse zich nu al melden bij de organisatie en de loten in de (voor)verkoop al reserveren. Uiteraard hoopt de organisatie dat de loterij een groot succes wordt, want er staan diverse leuke prijzen tegenover die beschikbaar zijn gesteld door de (lokale) middenstand van Rhoon. ,,Er zijn bonnen te winnen voor een gezellige high wine of high tea, we hebbene een dinerbon beschikbaar, een korfbalpakket, maar ook vanuit de korfbalwereld fantastische prijzen,” geeft De Vogel aan. ,,Zo heeft veelvoudig landskampioen PKC uit Papendrecht zelfs drie (!) prijzen beschikbaar gesteld: twee personen kunnen een vip-arrangement winnen voor een Korfbal League wedstrijd naar keuze met een Meet & Greet met spelers en een rondleiding bij PKC. Daarnaast heeft de club ook twee trainingsclinics met Oranje-internationals beschikbaar gesteld voor jeugdteams van de korfbalclubs. Dus, wie weet staat wereldkampioen Richard Kunst binnenkort wel bij uw vereniging een training te verzorgen. Koop daarom loten en help St. WISH.”

UPDATE (27 oktober)

Nog twee dagen en het toernooi vindt plaats in de sporthal van Rhoon. Ook de loterij zal aldaar plaatsvinden, maar daar is wel een kleine verandering doorgevoerd in de prijzen voor de loten. De prijs gaat met € 0,50 omhoog, waardoor een lot deze avond € 1,00 zal kosten. Waarom? Afgelopen week hebben zich nog diverse sponsoren gemeldt met schitterende prijzen en voor ieder wat wils. Met maar één duidelijk doel voor ogen:’Zoveel mogelijk geld inzamelen voor St. WISH,” laat organisator Michael de Vogel weten. ,,Zo is er bijvoorbeeld een fantastische hoofdprijs te winnen. Formido uit Poortugaal heeft een geweldige gas barbeque beschikbaar gesteld. Daarnaast hebben we nog zoveel meer opties inmiddels. Dus we gaan de uitdaging aan om de loten voor een euro te verkopen, zodat we écht een leuke donatie aan St. WISH kunnen doen.”

Het toernooi kan nooit georganiseerd worden zonder de (financiële) steun van diverse sponsors: MCD Rhoon, AH Rhoon, PanArt Rhoon, Binder Groenprojecten, politieke partij OPA, Intratuin Rhoon en Myosotis Bloemen. Voor de loterij hebben de volgende partijen een prijs beschikbaar gesteld: DA Mooi Rhoon, ZieZo Rhoon, Sun Impress Zonnestudio, Wijnhuis Rhoon, Monnom Kinderkleding, Formido Bouwmarkt, Stout Bike Totaal, Van der Valk Hotel Ridderkerk, KEES Eten & Drinken Poortugaal, DeltaHotel Vlaardingen, Formido Poortugaal, PKC uit Papendrecht en Korfbalshop.nl. De wedstrijdballen zijn beschikbaar gesteld door Gameballs.nl.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie