Woensdag 3 juli 20:00 uur: Southbeach Run i.s.m Rotterdam Running Crew

Schiedam – Sporten is belangrijk, daar zijn we het met elkaar over eens. Zo is het ook belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk is. Southbeach Schiedam is dan ook ontzettend trots dat de toonaangevende hardloop community Rotterdam Running Crew op woensdag 3 juli om 20:00 uur start vanaf de toplocatie aan de Maasboulevard in Schiedam.

“We vinden het geweldig dat we zijn gevraagd om tijdens deze week van de sport een run te organiseren in Schiedam waarbij we starten op het terrein van dit event. Het is een schitterende startlocatie met uitzicht op de Maas. Daarbij zit in het parcours een plek waar je een bizar mooi uitzicht hebt over de skyline van Rotterdam. We hebben al eerder in Schiedam gelopen. Aan beide runs hebben we goede herinneringen. Ook van deze Run verwachten we veel moois. We hopen dat we met een grote groep zullen starten want we gaan er iets bijzonders van maken. Dit keer is inschrijven op het evenement via Facebook voldoende. Klik dan op gaat en alles is geregeld.” aldus de woordvoerder van het evenement dat tijdens de runs kan rekenen op honderden deelnemers.

De run start op klokslag 20:00 uur en er zijn weer drie afstanden, te weten de 3, 6 en 9 kilometer. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

English: Rotterdam Running Crew organizes special Running Experiences by Rotterdam Next: 3th july start: 20:00 – location: Maasboulevard 3, Schiedam


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl