Zaffy Dogar belangrijk voor Hermes DVS bij Rood&Wit

Schiedam – Cricketend Hermes-DVS liet Rod&Wit geen moment in een overwinning geloven. Het Schiedamse totaal van 162 all out, bereikt in de laatste over, was voor de thuisploeg veel te veel. Op een Haarlems totaal van 103 all out konden de stumps worden getrokken en hadden de gasten er weer twee punten bij.
Het eerst battende Hermes had last van het moeilijke wicket, de kunstgrasmat vertoonde haperingen. Op een gegeven moment was een kunstgrastransplantatie nodig om de wedstrijd te kunnen vervolgen. Voor het laatste wicket wisten de lichtblauwhemden, in de personen van Zaffy Dogar en Gavin McGray, het totaal een nodige ‘boost’ te geven. De stijlvolle 46 van de nummer 7 Zaffy Dogar en de 11 not out van de nummer 11 bleken zeer kostbaar.
Rood&Wit, een voormalig cricketbolwerk waar al jaren weinig toekomst in zit, verloor al snel een wicket aan Sebastiaan Braat. Op gezette tijden, vaak met weer een andere bowler, verlooren de Haarlemmers een wicket. Met een prima teamprestatie werd toch vrij gemakkelijk een overwinning bijgeschreven. Beste bowler was Sahil Verma, die 4 scalps opeiste.
T20 7 augustus VOC-HDVS 0-2
Hermes-DVS 153 voor 8  VOC 109 all out
Hermes: Ibrahim 56, Sardha 57
VOC Corey Rutgers 58, Olivier Elenbaas 4-16-4

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl