Contract Ton Rekelhof bij Kethel Spaland niet verlengd

Schiedam – Na twee jaar zal Kethel Spaland afscheid nemen van Technish Manager Ton Rekelhof. Het bestuur van de Schiedammers heeft besloten het aflopen contract van Rekelhof niet te verlengen.

Voorzitter Pim Koning gaf aan dat Ton gedreven en enthousiast te werk is gegaan.’Gisteren heb ik een gesprek gehad en daarin heb ik hem duidelijk gemaakt dat wij meer willen halen uit deze functie. Ton heeft daar dus niet uitgehaald wat wij ervan verwachten. Het is zeker niet naar de persoon Ton toe, want wij zijn wel voetbalvrienden’, sloot de voorzitter af.

Aan mij is aangegeven dat de functie van technisch manager zou komen te vervallen’, opende Rekelhof. ‘Daarnaast loop ik de laatste maanden al tegen het één en ander aan te hikken. Het bestuur of ik moet dan ingrijpen en ik kan daarin weleens hard zijn. Ik vind namelijk dat we soms stilstaan en het beleid wordt dan niet altijd gevolgd. Maar ik vind wel dat deze club veel potentie heeft. Ik wil ook even aangeven dat ik een goede tijd gehad heb in Schiedam en wil uiteraard door de voordeur weggaan’, sprak Rekelhof.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com