De stand van zaken (4D): MSV’71 op vinkentouw voor nacompetitie plek

De laatste competitiewedstrijd van MSV’71 belooft een super spannende kraker te worden. MSV is namelijk een van de vier clubs die op de laatste speeldag nog kans maken op twee nacompetitie deelname plaatsen. Met daarbij de mogelijkheid tot promotie naar 3e klasse! Het zit zo.

GDA en Loosduinen hebben beiden al een periodetitel op zak en in periode 3 staat  Loosduinen aan kop met Quintus en RAS op een gedeelde 2e plaats. Zaterdag a.s. gaat de ploeg uit Loosduinen bij de nog puntloze hekkensluiter Wanica Star (doelsaldo 14 vóór en 266 tegen) zonder enige twijfel de titel en de laatste periodetitel binnenhalen. In dat geval gaat de vervangende (2e periode) naar hoogst genoteerde ploeg op de eindranglijst, die nog geen periodetitel heeft. In dit geval de 3e plaats. De andere vervangende periode gaat naar de hoogst genoteerde ploeg in periode 3, die nog geen periodetitel op zak heeft. Hoogst waarschijnlijk wordt dit Quintus, die het zaterdag thuis op moet nemen tegen het zwakke HPSV , nummer 12 van de ranglijst.

MSV is de afgelopen weken door drie overwinningen op rij geklommen naar de 5e plaats op de ranglijst met slechts 1 punt achterstand op de 4e plaats (GSC ESDO) en twee punten minder dan nummer 3 (RAS).  Het toeval wil dat zaterdag a.s. RAS en GSC ESDO in de laatste competitieronde tegen elkaar uitkomen.

MSV speelt zaterdag thuis tegen PGS VOGEL. Een sterke ploeg, die nog een hele kleine theoretische kans heeft op het spelen van nacompetitie. Zij moeten dan zelf winnen van MSV en Quintus mag niet winnen HPSV.

Ook MSV heeft het bereiken van de nacompetitie niet meer in eigen hand. Om in aanmerking te komen voor de vervangende (2e) periode zal MSV in elk geval zelf moeten winnen van PGS VOGEL. Verder zijn zij afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd RAS tegen GSC ESDO.  De equipe van Harry van Kapel is alleen gebaat bij een gelijkspel  tussen die twee.

Kortom het belooft een spannende middag te worden in de 4e klasse D.  En wie weet hoe de bal gaat rollen.

Bron: MSV’71


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl