Eerste nederlaag Kethel spaland (za)

 

Rotterdam – Kethel Spaland heeft vanmiddag zijn eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Tegen Zwarte Pijl werd het 2-1 voor de Rotterdammers. Doordat concurrent Dilettant gelijkspeelde, blijven de Schiedammers aan kop met een voorsprong van vier punten.

Kethel Spaland dat voor rust op achterstand kwam door een eigen goal van Dimitri Hooftman, had veel moeite met het slechte veld van de thuisploeg. Ook op het fysieke spel van de Rotterdammers had het geen antwoord. Pas nadat de thuisploeg een kwartier voor tijd de 2-0 scoorde, gingen Kethel Spaland met meer druk naar voren spelen. Dat resulteerde al snel in de 2-1 van Yuri Nooteboom. Ondanks dat een gelijkspel het maximale was wat de Schiedammers verdienden, werd er niet meer gescoord.

Aanvoerder Tim Lansbergen baalde van de nederlaag. “Je weet dat als je ongeslagen bent de dag er een keer komt dat je verliest, als het dan zover is dan is dat wel zuur, keer omdat we wel een punt verdiend hadden. Hun veld was net een schaatsbaan en daar hebben wij als voetballende ploeg wel veel moeite mee. Ook verloren we teveel duels. Maar er is geen man overboord, hoor. Volgende week staan we er weer”.

“Deze ploeg ligt ons gewoon niet”, vulde Trainer Peter van Buren aan. “We lieten ons gewoon aftroeven vandaag. Met dit veld hadden we gewoon de lange bal moeten spelen en niet teveel willen voetballen. Maar ja, het is gebeurd. Volgende week gaan we weer vol gas”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com