Excelsior’20 sleept drie cricketprijzen in de wacht

Excelsior’20 heeft zich op het jaarlijkse Cricketprijzenfestival van de KNVB niet onbetuigd gelaten. Er werden maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept.

Tom Heggelman, captain van het eerste elftal dat opnieuw het landskampioenschap binnenhaalde, is uitgeroepen tot beste speler van de topklasse. Ook Lorenzo Ingram was genomineerd, maar hij moest de eer dus aan Heggelman laten. Denise Van Deventer-Hanneman mag zich de beste speelster van het damescricket noemen. Het meidenteam U15 kreeg de prijs voor beste jeugdteam van het jaar.

De Cricketprijzenfestival-jury, bestaand uit Rod Lyall (voorzitter), Floris Jansen, Mariella Boeddha, Robert van Oosterom en Floor van den Assem-Smeele, kreeg in totaal 58 voordrachten binnen die door twaalf verenigingen waren ingestuurd. Het Cricketprijzenfestival is een verkorte vorm van de voortzetting van het KNCB Cricket Gala dat tussen 2014 en 2017 vijf keer werd georganiseerd. In 2018 vond het om diverse redenen geen doorgang.

Het eerste cricketelftal van Excelsior’20 kan vier maanden na de competitie nog een prijs binnenhalen. De kampioensploeg is genomineerd voor de titel Schiedams sportploeg van het jaar.

Foto: KNCB


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl