Gehavend MSV’71 onderuit tegen Erasmus

Het gaat sportief gezien niet goed met M.S’V.’71. Het gehavende elftal van trainer Harry van Kapel presteert de laatste weken ondermaats. Ook afgelopen zaterdag stond M.S.V.’71 weer met lege handen. In den Haag was Erasmus met 3-1 te sterk. Het was de 4e nederlaag op een rij voor de ploeg uit Maassluis

De wedstrijd aan de Erasmusweg in Den Haag was er een om heel te snel vergeten. Beide ploegen bakten er weinig van deze middag. De goede combinaties waren bij de 2 ploegen op de vingers van één hand te tellen. Er ging maar heel weinig goed op de kunstgrasmat in Den Haag.

Harry Van Kapel moest ook deze week vanwege blessures weer een aantal basisspelers missen. Daarnaast stond ook Joey Frerichs niet aan de aftrap. De vleugel verdediger kwam te laat en mocht daarom plaatsnemen op de bank. Ben Wesselius nam zijn plaats in.

Goed nieuws voor M.S.V.’71 was dat Rick de Jonge weer hersteld was van zijn blessure en zijn opwachting maakte als centrale middenvelder. Sven Schipper speelde deze keer rechterspits en Matthijs Jansen als middenvelder met de punt naar achteren. Vol goede moed begonnen de bezoekers aan het karwei. Tegenstander Erasmus was immers ook niet in al te goede doen en had tot deze middag slechts één puntje meer verzameld dan de Maassluizers.

M.S.V.’71 kwam beter uit de startblokken dan de thuisploeg. Het had in de eerste 10 minuten zomaar 2-0 voor de bezoekers kunnen zijn. Maar het vizier van Sven Schipper en Jack van der Vlugt stond nog niet goed afgesteld.

De eerste de beste kans van Erasmus leverde wel onmiddellijk rendement op. Of eigenlijk was het nog niet eens een kans. Uit een onmogelijke hoek schoot Tolga Atabey toch maar op doel. Tot zijn grote verrassing verdween de bal via de paal en de rug van doelman Wesley van ’t Wout in het doel. (1-0).

Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. Want  binnen de minuut bracht Jack van der Vlugt via een voortreffelijk genomen vrije trap de stand weer in evenwicht. (1-1).

Daarna zakte het peil naar een bedenkelijk niveau. Zowel Erasmus als M.S.V.’71 grossierden in foute passes. Het was eigenlijk niet om aan te zien.

Terwijl Rick de Jonge toch weer last van zijn onderrug kreeg en zich noodgedwongen moest laten vervangen door Danny Suisse, leek de wedstrijd op een gelijkspel uit te draaien. Maar

een kwartier voor tijd leek de thuisclub de wedstrijd toch nog naar zich toe te gaan trekken toen Jochem Pronk zomaar de zestien van M.S.V.’71 binnen mocht komen. Bij de afronding zag de vleugelverdediger echter 2 vrijstaande medespelers over het hoofd. Hij ging voor eigen succes en dat liep niet goed af.

Het was uitstel van executie voorM.S.V.’71. Want een paar minuten later trof Ibrahim el Assilli met een zondagschot alsnog doel. (2-1). En toen Giovanni van Spronsen er heel snel daarna 3-1 van maakte was de wedstrijd gespeeld.

Tien minuten voor tijd sloeg de vlam nog even in de pan. Terwijl de bal heel ergens anders was, kregen Selim Tariq (Erasmus) en Adzine Akachar (M.S.V.’)71) het met elkaar aan de stok. Er werd over en weer wat gezegd en aan elkaar getrokken. Toen Adzine Akachar  een harde klap in zijn gezicht kreeg sloegen bij hem de stoppen door en wilde hij wraak nemen. Dat werd voorkomen door medespelers en de toegesnelde technische staf van M.S.V.’71. Akachar werd naar de kant gehaald en werd vervangen door Joey Frerichs.

Aan de stand veranderde niets meer waardoor M.S.V.’71 weer met lege handen bleef.

Voor M.S.V.’71 speelden de volgende spelers :

Wesley van ’t Wout, Ben Wesselius, Mohammed Rasuli, Ricardo de Jager, Tom Leinweber, Matthijs Jansen, Rick de Jonge (56 Danny Suisse), Adzine Akachar (80 Joey Frerichs),  Sven Schipper, Christian van der Pol (63 Rik Carli), Jack van der Vlugt

Door: MSV’71


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl