Kethel Spaland (zo) pakt punt in blessuretijd

 

Rotterdam – Kethel Spaland heeft wederom een punt aan hun totaal toegevoegd. In Rotterdam werd het tegen Pretoria 2-2. Het was alweer het 21ste punt voor de Schiedammers in negen wedstrijden op rij.

Topschutter Glenn van Troost wist namens de Schiedammers de score te openen. In een matige wedstrijd wist de thuisploeg na 70 minuten gelijk te maken en kwam het in de laatste minuut op voorsprong. Mike de Lang wist met zijn doelpunt, alsnog een punt mee te nemen naar Schiedam.

Trainer Ruud Spiering vond het een wedstrijd om snel te vergeten. “Tegen een irritante tegenstander hebben we toch weer veerkracht en mentaliteit getoond. We hebben wederom niet verloren en hebben inmiddels als 37 punten. Hier had ik voor het seizoen absoluut voor getekend. We hebben het gewoon heel goed gedaan, want we staan nu vast op de vijfde plaats. Dit is een een grote pluim naar de jongens”, sprak Spiering, die weinig had met de accommodatie van Pretoria. “Ik kom hier als sinds mijn twaalfde en in al die jaren is er niets veranderd, maar ja wij zijn met onze accommodatie wel erg verwend hè”.

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com