Vlaardingen – De zondagvoetballers van Kethel Spaland zijn bezig aan een uitstekende serie. Vandaag werd wederom gewonnen (3-4) bij Victoria’04), waardoor de Schiedammers nu 17 punten behaald hebben uit de laatste zeven wedstrijden.

Via Glenn van Troost en Janick van de Meer stonden de Schiedammers met rust met 0-2 voor. In de tweede helft werd de marge verkleind tot één. Gio van Troost scoorde de 1-3: waarna Victoria in de wedstrijd kwam en zelfs 3-3 wist te maken. Vlak voor tijden gingen de punten alsnog naar Schiedam door een treffer van Tim den Haan.

Trainer Ruud Spierings was blij met de overwinning, maar vond het wel een barslechte wedstrijd. “Eigenlijk was het niet om aan te gluren”, aldus de goudeerlijke Spiering.