Korfbal: Twist neemt de punten mee naar huis

Met in hun achter hoofd de laatste wedstrijd tegen Reeuwijk ( verloren met 12-19 ) vertrokken ze richting Reeuwijk-Brug. Op een zonovergoten kunstgrasveld floot de scheidsrechter om 16.00 uur in.

Het duurde even voordat beide ploegen hun draai hadden gevonden, maar uiteindelijk was het Twist wat als eerste de korf wist te vinden 0-1. Het antwoord van Reeuwijk volgde redelijk snel 1-1 en

2-1. Hierna nam twist het initiatief zowel aanvallend maar zeker op verdedigend vlak. Ze gaven Reeuwijk geen centimeter ruimte, mede hierdoor liep Twist uit naar 3-5 en via 4-6 werd de rust bereikt met een 5-7 voorsprong voor Twist.

De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste helft een sterk verdedigend Twist, waar Reeuwijk geen antwoord op kon vinden ondanks de stel wissels die ze doorvoerde. Aanvallend was het spel van Twist misschien niet altijd sprankelend of zoals de tegenstander zei wel erg statig, maar het was wel zeer effectief want na de rust kwam Twist op een verschil van 4 doelpunten en die hebben ze niet meer weggegeven en speelde Twist het professioneel uit. En bij het laatste fluitsignaal stond er een stand van 10-15 op het scorebord in het voordeel van Twist.

Volgende week weer een thuiswedstrijd om 15.30 uur tegen IJsselvogels uit Moordrecht.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl