Populaire Tim Lansbergen speelt komende zaterdag laatste thuiswedstrijd voor Kethel Spaland (za)

Schiedam – Komende zaterdag zal aanvoerder van Kethel Spaland (za) Tim Lansbergen, na 10 jaar, zijn laatste thuisduel in de competitie spelen. Vitesse Delft is om 14.30uur dan de tegenstander van de Schiedammers.  De allrounder blijft wel bij zijn club verbonden, want  naast dat hij bestuurslid blijft, zal hij vanaf volgend seizoen in het tweede gaan spelen. Tim Lansbergen speelde meer dan 300 wedstrijden in het shirt van VVK/ Kethel Spaland en is binnen en buiten de club een zeer gerespecteerd persoon. Hij heeft een zeer realistische kijk op het voetbal en was ook nooit te beroerd om ons ter woord te staan. Wij maakten een rondje en het bleek dat onze mening over Tim Lansbergen door meerdere mensen gedeeld wordt:

Peter van Buren – Trainer Kethel Spaland (za):

,,Tim is de perfecte aanvoerder van Kethel Spaland… Een heer van Kethel Spaland… Een bestuurslid van Kethel Spaland.. Maar vooral Tim is Tim met zijn humor zijn slimheid en zijn grote voetbal kwaliteit. Tim is als trainer een zeer fijne speler om erbij te hebben maar privé vind Ik hem ’n top kerel”.

Robin Smallegange -Assistent trainer Kethel Spaland (za):

” Tim is een echte leider zowel binnen als buiten het veld en hij wil ook altijd winnen. Daarnaast is hij nooit chagrijnig en heeft altijd een lach op zijn gezicht. Het is echt een Top gozer die je nooit laat zakken en waar je dus altijd op kan bouwen”.

Akko Slotboom – Team manager Kethel Spaland (za):

,,Tim Lansbergen is naast een belangrijke speler in het veld ook belangrijk als aanvoerder en spil naast het veld. Hij is het voorbeeld van een speler, die er elke training en wedstrijd is. Ruim op tijd, met een praatje voor iedereen binnen de club en zijn niet te missen lach. Ook is hij corrigerend naar spelers toe, die dreigen uit de pas te lopen en als zodanig ook een verlengstuk van de technische staf. Binnen het veld altijd voorop in de strijd, nooit gemeen naar een tegenstander en stimulerend naar zijn medespelers. We gaan Tim bij Kethel Spaland 1 ontzettend missen als speler en zeker ook als mens. Gelukkig blijft hij voor de club behouden als bestuurslid en spelend in het 2e elftal zal hij nog van grote waarde zijn binnen de selectie”.

Gerard Heijdra – trainer van Kethel Spaland (za) 2:

”Tim Lansbergen is (samen met Yuri Nooteboom) een stuk “VVK” in de Kethel Spaland zaterdag.  Hij is sterkhouder en cultuurbewaarder, maar ook aanvoerder en prettig mens. Hij is de oudste zoon in warm gezin. Ik zie in hem wel een toekomstig voorzitter”.

Michel Zuur – Doelman Kethel Spaland (za):

,,Tim is een hele goede voetballer en een echte winnaar in en buiten het veld. Maar bovenal is hij in hart en nieren MISTER VVK/Kethel Spaland”.

Yuri Nooteboom – speler Kethel Spaland (za):

,,VVK en later Kethel Spaland heeft jarenlang één constante factor gehad en dat is Tim. Als het tegenzat was daar Tim. Nooit geblesseerd en altijd voorop in de strijd en af en toe liep het voetballend wat minder, maar werken bleef hij en dat meer dan 90 minuten lang. Na al die jaren samen blijf ik nu alleen over, maar gelukkig alleen in het veld. Daarbuiten blijven we uiteraard nog heeeeel lang beste maatjes”.

Maikel Scharloo – Ex teamgenoot VVK:

,, Tim is een type aanvoerder die iedere vereniging wil hebben. Binnen het veld altijd blijven gaan en nooit opgeven, ook buiten het veld enorm actief binnen de club. Maar bovenal een hele gezellige gast”.

Diederik Madai de Simpere – aanvoerder HC Schiedam: ,,Ik  ken als een vriend en als feestganger op hockeyfeesten en als de magistrale middenvelder van Kethel Spaland”.

Nick Lansbergen – Ex teamgenoot VVK:

,,Ik vind dat hij echt jarenlang een perfecte, bij VVK en Kethel Spaland, passende balans heeft gevonden tussen sfeer/gezelligheid en serieus met voetbal bezig zijn. Hij is super betrokken en altijd positief en realistisch”.

Dimitri Hooftman – Speler Kethel Spaland (za):

,,Hij is een echte aanvoerder en loopt altijd voorop zowel binnen als buiten het veld. Het is een geweldige persoonlijkheid! En een clubman puur sang. Kortom een Top gozer!”

Marvin van Werkhoven – Ex teamgenoot VVK:

,, Tim is een echte voetballiefhebber. Bovendien staat hij altijd voor je klaar”.

Bart Lansbergen – Broer en speler Kethel Spaland (za):

,,Ik denk dat mijn broer in al deze jaren een onmisbare schakel is geweest in de progressie die de zaterdagafdeling afgelopen jaren heeft gemaakt. Met zijn passie, strijd en belevenis nam hij het elftal bij de hand binnen het veld, maar ook zeker naast het veld nam hij de leiding door iedereen erbij te betrekken. Iemand die de hele week al bezig was met de wedstrijd van zaterdag, een echte aanvoerder als je het mij vraagt. Verder is het voor mijzelf altijd bijzonder geweest om samen met mijn broer in het eerste elftal te spelen voor de club waar we ons hele leven al spelen. Vroeger keek je daar naar uit en hoopte je dat het zou gebeuren. Dat is gelukkig een goed aantal seizoenen gelukt. Met als absolute hoogtepunten de beide kampioenschappen in de derde klasse. Al met al gaan we afscheid nemen in het eerste elftal van een geweldig mens en voorbeeld aanvoerder. Maar bovenal ook zeker een hele goede voetballer met een fantastische aanname en twee olifantenlongen waar menigeen jaloers op is”.

Peter Mokveld – Grensrechter Kethel Spaland”(za):

 ,,Motivatie en inzet heb ik sinds ik de laatste tien jaar als grensrechter bij het Eerste elftal van VVK (later VVKS) bij Tim (Mit of Tini) alleen maar kunnen bewonderen. De laatste jaren in de rol als aanvoerder, de jaren daarvoor als gepassioneerde teamspeler. Veel te vinden achterin als hekkensluiter maar ook op het middenveld en de laatste periode als nummer tien. In alle posities even succesvol en ik kan dat makkelijk zeggen want verstand van voetbal heb ik niet, haha. Buiten een succesvol teamspeler heeft Tim altijd oog voor het reilen en zeilen van andere spelers en zal altijd even een woord wisselen met iemand die even niet lekker zit of waar het iets minder gaat, perfecte aanvoerder dus. In het veld is hij niet overdreven aanwezig met zijn stem maar voetballend geeft hij zeker de inspiratie die anderen nodig hebben. Werken op het veld voor iedere bal is iets wat Tim graag doet. Ik hoop dat Tim ervoor kan zorgen dat het eerste elftal behouden blijft in de tweede klasse en volgend jaar het tweede elftal evenveel blijft inspireren”.

Marcel van der Ven – Ex-trainer VVK:

,,In het seizoen 2011/2012 moest ik als hoofdtrainer bij VVK een nieuwe aanvoerder kiezen, zonder enige twijfel werd Tim dat jaar onze aanvoerder en is dat tot vandaag vanzelfsprekend gebleven.   Tim is met zijn inzet, instelling, discipline en geweldige winners mentaliteit een voorbeeld voor vele spelers in de afgelopen jaren geweest. In datzelfde seizoen hadden wij het in de 3e klasse niet makkelijk, maar met name Tim bleef op alle momenten voorop gaan in de strijd tegen degradatie en daar heb ik in die tijd enorm veel respect gekregen voor de voetballer Tim Lansbergen. Ook buiten het veld is Tim gewoon een fijne, evenwichtige persoonlijkheid, waarbij hij ook zijn verantwoording binnen onze vereniging neemt. Het is voor vv Kethel Spaland bijzonder jammer dat Tim nu al gaat stoppen, maar hij heeft in die ruim 10 jaar 1e elftal en waarschijnlijk meer dan 300 wedstrijden zijn waarde voor VVK en later Kethel Spaland meer dan bewezen”.      

Danny van Gulik – Ex-teamgenoot VVK: 

,,Naast dat ik Tim een goede amateurvoetballer (allround) vind, is hij een goed mens. Altijd respectvol naar anderen toe. Niet alleen de aanvoerder van het vlaggenschip, maar wat mij betreft ook een uithangbord van de club. Jammer dat hij stopt bij het eerste, maar uiteraard van harte welkom bij het zesde”.

Pim Koning – Voorzitter Kethel Spaland:

,,Tim is van bouwjaar 89 en als 7 jarige bij VVK in de jeugd begonnen. In 2008 was hij eerste jaar senior en heeft dit grotendeels meegemaakt als speler van het 1e. Tim zie ik als een voorbeeld speler van de club die waarden en normen hoog heeft staan. Heeft degradaties maar ook kampioenschappen meegemaakt, zoals vorig jaar. Een prachtige speler en aanvoerder. Ik wil hem dan ook bedanken voor de mooie jaren die wij met hem mee mochten maken. Hij gaat wat lager speler maar daar wensen wij hem veel succes mee en ik zal hem nog vaak meemaken in de functie van bestuurslid”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com