VFC (zo) trekt aan langste eind tijdens doelpuntenfestijn

VLAARDINGEN – De zondagtak van VFC heeft tijdens een absoluut doelpuntenfestijn gewonnen van hoogvlieger VVIJ. Aan de Sportlaan werd het 4-3 (1-1). Vooral in de tweede helft gebeurde er heel veel.

De bezoekers uit IJsselstein maakten na 23 minuten spelen het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een kleine tien minuten voor de pauze kwam VFC via Dion van Berkel op gelijke hoogte. Uit een hoekschop van Jasper Jongejan kon Van Berkel de bal beheerst achter de sluitpost koppen, 1-1.

VFC kwam na de pauze goed uit de kleedkamer. Mark van der Slot maakte er in de 47ste minuut van de wedstrijd 2-1 van. Opnieuw was Jasper Jongejan bij het doelpunt betrokken. VFC speelde leuk voetbal en leek de drie punten makkelijk bij te kunnen schrijven. Helemaal toen spits Collin Huis in’t Veld in de 70ste minuut de 3-1 voor de ploeg van trainer Raymond de Romph maakte. Krap vijf minuten later bracht diezelfde Huis in’t Veld ‘de Kwekkers’ zelfs op een riante 4-1 voorsprong. De wedstrijd leek definitief beslist, maar VVIJ gaf zich niet makkelijk gewonnen. De bezoekers hadden een goed slotoffensief in huis, en scoorden twee keer vlak achter elkaar. Hierdoor werd het ineens 4-3, en was de spanning dus terug in de wedstrijd. In de slotfase was VVIJ niet meer bij machten VFC nog meer pijn te doen, en zelfs een punt aan de ontmoeting over te houden, zo eindigde de wedstrijd in een  verdiende 4-3 overwinning voor de Vlaardingers.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl