Met de lancering van het onderstaande filmpje kunnen sportverenigingen in het zuidelijk deel van Zuid-Holland weer meedoen aan de campagne Bob in de sportkantine. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

Wij doen mee! Uw club kan op verschillende manieren meedoen aan de campagne en wordt daarvoor ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen gratis

  • een campagnepakket met promotiemateriaal bestellen.
  • ons campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement.
  • een sponsorbord op maat bestellen.
  • onze docenten vragen om uw barpersoneel een IVA-training te geven.

Wint uw club de limo voor de Bob? Sportverenigingen kunnen in 2016 bovendien een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn! Hoe wint uw de limo? In de eerste plaats, gewoon door u als sportvereniging aan te melden op: www.rovzh.nl/bobsport. Vanaf volgende week worden er drie(!) limousines verloot onder de aangemelde verenigingen, die zich hebben aangemeld om mee te doen aan de campagne. Vanaf 1 maart kunt u kunt de limousine winnen door als vereniging de meeste punten te verzamelen in de Bob-quiz. Welke regio en gemeenten doen mee? Om deel te nemen aan de campagne moet uw sportvereniging gevestigd zijn in de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Goeree Overflakkee of het Rotterdamse deel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

 

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie