Deltasport en Westlandia houden elkaar in evenwicht tijdens doelpuntenfestijn

NAALDWIJK – Deltasport heeft tijdens een goede wedstrijd gelijkgespeeld tegen nummer zes Westlandia. De meegereisde Vlaardingse aanhang zag een doelpuntrijke wedstrijd, die uiteindelijk eindigde een 4-4 gelijkspel. Vooral de slotfase was zeer enerverend. 

Op sportpark De Hoge Bomen openden de gastheren na dertien minuten spelen de score. Exact tien minuten later kwam Deltasport via Jay-Jay Gulpen op gelijke hoogte. De Vlaardingers waren amper uitgefeest of de bal lag aan de andere kant van het veld alweer in het net, 2-1. Dit was tevens de ruststand

Na een uur spelen was het aanvaller Jordao Pattinama die er 2-2 van wist te maken. Er brak een doelpuntloze slotfase aan. Zeven minuten voor tijd leek Edinho Pattinama de wedstrijd in Vlaardings voordeel te beslissen. Hij scoorde zijn eerste doelpunt van de middag, 2-3. De Westlanders waren echter gebrand om in ieder geval één punt aan de ontmoeting over te houden. Drie minuten voor het einde scoorden zij dan ook de gelijkmaker. In de extra tijd kreeg Deltasport nog een penalty te nemen. Jordao Pattinama was opnieuw trefzeker, zo leek de winst Deltasport helemaal niet meer te kunnen ontglippen, maar niets was minder waar. In de slotseconde van de extra tijd kwam de thuisploeg toch nog terug tot 4-4.

Foto: Esther Hulspas


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl