sv CWO kiest voor sporthuis Mart van Dam/Masita

nieuwe kleding CWO
VLAARDINGEN – Voetbalvereniging CWO heeft er voor gekozen om met ingang van het nieuwe seizoen 2015/2016 al haar sportkleding en materialen in te gaan kopen via sporthuis Mart van Dam. Het sportkledingmerk Masita wordt daarbij hoofdleverancier van tenues en trainingskleding.

 De afgelopen maanden heeft een speciaal ingestelde werkgroep offertes van verschillende leveranciers c.q. detaillisten naast elkaar gelegd. Uiteindelijk bleek de aanbieding van Masita in combinatie met sporthuis Mart van Dam de aantrekkelijkste en voordeligste.

 Belangrijk argument voor de club –uiteraard naast het financiële aspect- was dat levering van de kleding en andere materialen via een lokale detaillist zou kunnen gaan plaatsvinden. Met sporthuis Mart van Dam is daarmee een oude bekende binnengehaald. Voor Masita als kledingleverancier werd gekozen vanwege de zeer voordelige aanbieding maar ook vanwege het vertrouwen dat de club heeft in deze doorstartende firma.

Naast (financiële) afspraken over levering van kleding en materialen, worden sporthuis Mart van Dam en Masita ook lid van de Businessclub CWO en plaatsen zij reclameborden langs het hoofdveld van CWO. Bovendien steken zij het eerste elftal van de vereniging voor het komende seizoen in het nieuw.

 In de winkel van sporthuis Mart van Dam zal een CWO-unit geplaatst worden waar (nieuwe) leden hun tenue kunnen uitzoeken, maar waar ook de rest van de CWO-lijn te zien en te koop zal zijn.

 

Afgelopen donderdag 18 juni 2015 ondertekenden Jordy Helemigh (namens Masita), Henk van Dam (namens sporthuis Mart van Dam) en Herman Berkhout (voorzitter s.v. CWO) onder toezicht van de CWO-selectie, de overeenkomst die de drie partijen de komende zes jaren verbindt.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl